Oorzaken letselschades

Letselschade advocaat voor letsel door dieren?

Dieren hebben een eigen energie en die is vaak een bron voor aansprakelijkheden. De eigenaar van een dier of degene die de macht heeft over het dier (denk bijvoorbeeld aan degene die de hond van een ander uitlaat) is vaak aansprakelijk voor het letsel dat door het dier wordt toegebracht aan personen of de schade aan goederen.

Vrijblijvend intakegesprek

Interesse in een vrijblijvend intakegesprek? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt natuurlijk ook telefonisch een afspraak maken met één van onze medewerkers. Bel dan direct en vrijblijvend met T. 0478 52 10 70

Letselschadeadvocaat voor geweldsdelicten gezocht?

Geweldsdelict: Bij geweldsdelicten denk je vooral aan mishandelingen, van hoofdletsel tot littekens in het aangezicht, van messteken tot beenbreuken, maar er kan ook gedacht worden aan overvallen en soms zelfs verkeersongevallen waarbij iemand geestelijk of lichamelijk letsel wordt aangedaan.

Letselschadeadvocaat voor letsel door sport en spel gezocht?

Letsel bij sporten komt vaak voor. In het algemeen is er veelal sprake van een eenzijdig letsel, zoals bijvoorbeeld de hardrenner die een gescheurde pees oploopt, de mountainbiker die in het bos valt enz.

Waarom kiezen voor Julicher & Meijer als Letselschade Advocaat?

U heeft een specialist nodig en geen letselschadebureau waarna u later moet overstappen met tijdverlies en dubbel werk als gevolg

Een letselschade advocaat is vervolgens ook meer geschikt in de onderhandelingen en kan bijvoorbeeld een verzekeringsmaatschappij onder druk zetten door te dreigen met een procedure. Julicher en Meijer Advocaten heeft die ervaring in de omgang met schadebehandelaars van verzekeringsmaatschappijen die u in eerste instantie welwillend tegemoetkomen, maar vervolgens steeds minder uitkeren en steeds meer onredelijke eisen bij u leggen.

U heeft ons nodig om u te helpen bij het verhalen van de schade op de veroorzaker van het ongeval, voor de onderhandelingen met de verzekeraar en voor het verkrijgen van voorschotten.

Wij helpen jaarlijks veel slachtoffers van Letselschade bij het verhalen van de schade en hebben daardoor een behoorlijke ervaring opgebouwd op dit vakgebied.

Wat mag u verwachten bij ons:

  • Een vrijblijvend intakegesprek en dus zeker geen kosten voor de intake;
  • Een optimale schaderegeling (zowel in behandeling als schadevaststelling);
  • Bezoek aan huis (bij de intake en tijdens de schade behandeling);
  • Kosteloze hulp bij erkenning van de aansprakelijkheid.