Verzekeringen

Bedrijven en verzekeringen

Verzekeringen voor bedrijven bij letselschade: Bescherming voor bedrijf en werknemers
Letselschade kan een ingrijpende gebeurtenis zijn, zowel voor individuen als voor bedrijven. Als bedrijfseigenaar is het van vitaal belang om uw werknemers en uw onderneming te beschermen tegen de financiële gevolgen van letselschadeclaims.

Vrijblijvend intakegesprek

Interesse in een vrijblijvend intakegesprek? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt natuurlijk ook telefonisch een afspraak maken met één van onze medewerkers. Bel dan direct en vrijblijvend met T. 0478 52 10 70

Waarom heeft een bedrijf verzekeringen voor letselschade nodig?

Wettelijke Verplichting:
In veel landen en regio’s is het verplicht om aansprakelijkheidsverzekeringen te hebben als bedrijf. Deze verzekeringen dekken letselschadeclaims.

Financiële Bescherming:
Letselschadeclaims kunnen leiden tot aanzienlijke financiële kosten, waaronder medische kosten, compensatie voor verloren loon en juridische kosten. Een verzekering kan deze kosten dekken en het bedrijfskapitaal beschermen.

Reputatie en Vertrouwen:
Het hebben van de juiste verzekeringen geeft werknemers en klanten het vertrouwen dat het bedrijf verantwoordelijkheid neemt voor hun welzijn. Dit kan de reputatie van het bedrijf versterken.

Mogelijke bedrijfsverzekeringen bij Letselschade

Er zijn verschillende verzekeringen zoals de Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven (AVB) die verzekeren tegen o.a. schadeclaims. Belangrijk is het als bedrijf ook een verzekering te nemen die de gevolgen van ongevallen op het werk door werknemers dekken. Een goede verzekering voor letselschade bij werknemers beschermt niet alleen het bedrijf maar ook de betreffende werknemer.

Bij verzekeringen geldt dat het bedrijf met een goede verzekeringstussenpersoon de keuze moet maken welke verzekeringen aan te schaffen. Slachtoffers van letselschade hebben daarmee (na erkenning van de aansprakelijkheid) de mogelijkheid om hun schade als gevolg van een bedrijfsongeval vergoed te zien, ook als het bedrijf geen of weinig vermogen heeft.