Stappenplan

Waarom kiezen voor Julicher & Meijer Advocaten

Bij ons Advocatenkantoor staan wij als gespecialiseerde letselschade advocaten voor u klaar om uw zaak te behandelen. Wij begrijpen dat het herstellen van letselschade een complex en emotioneel proces kan zijn. Daarom bieden wij u deskundige juridische bijstand om uw recht te waarborgen en de maximale vergoeding te verkrijgen.

 

Onze Expertise:

 

Verkeersongevallen:
Bij verkeersongevallen zien we vaak nekletsel en rugletsel als gevolg van de impact. Onze advocaten hebben ruime ervaring in het omgaan met deze complexe zaken. We streven ernaar om uw recht op schadevergoeding te verzekeren en u door het juridische proces te begeleiden met empathie en professionaliteit.

Arbeidsongevallen:
Arbeidsongevallen kunnen een scala aan verwondingen veroorzaken, van kwetsuren tot voetletsel. Onze advocaten begrijpen de impact die een arbeidsongeval op uw leven kan hebben en zetten zich in om uw belangen te verdedigen. Wij bieden juridische ondersteuning om ervoor te zorgen dat u de juiste compensatie ontvangt voor uw letsel en eventuele geleden schade.

Hondenbeten:
Bijtwonden door honden zijn de meest voorkomende letselschades en tevens de letselschades met grote impact. Immers vinden de hondenbeten vaak plaats in het gezicht, of op de armen. De eerste situatie geeft een reminder elke keer iemand u aankijkt. De tweede kan vooral in de zomer verstrekkende gevolgen hebben. Uiteraard dit alles nog afgezien van mogelijke ontstekingen enz.

Vrijblijvend intakegesprek

Interesse in een vrijblijvend intakegesprek? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt natuurlijk ook telefonisch een afspraak maken met één van onze medewerkers. Bel dan direct en vrijblijvend met T. 0478 52 10 70

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waarom kiezen voor Julicher & Meijer Advocaten II

Specialisatie: Letselschadezaken is een specialisme, waardoor u kunt vertrouwen op diepgaande kennis en ervaring.

Persoonlijke Aandacht: Bij Advocatenkantoor Julicher & Meijer Advocaten behandelen we elke zaak met de nodige zorg en aandacht. U bent geen nummer voor ons; we luisteren naar uw verhaal en zetten ons in voor uw recht.

Resultaatgericht: Wij streven ernaar om het beste resultaat voor onze cliënten te behalen. Uw tevredenheid en rechtvaardigheid staan voorop in alles wat we doen.

Transparantie: We geloven in open communicatie en transparantie. Wij doen ons best u regelmatig op de hoogte te houden van de ontwikkelingen in uw zaak en we beantwoorden graag al uw vragen.