Stap 2. Het aansprakelijk stellen van de wederpartij / verzekeringsmaatschappij

Waarom Aansprakelijk Stellen Belangrijk is:

Gerechtigheid en Compensatie: Het aansprakelijk stellen van de persoon, onderneming of verzekeringsmaatschappij die verantwoordelijk is voor uw letsel is essentieel voor het verkrijgen van gerechtigheid en de vergoeding die u verdient. Nadat de aansprakelijkheid is erkend zal men de medische kosten, verloren inkomsten en andere schade moeten betalen. Ook de buitengerechtelijke kosten, zijnde dus de kosten van de letselschade advocaat worden in dat geval in beginsel vergoed.

Vrijblijvend intakegesprek

Interesse in een vrijblijvend intakegesprek? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt natuurlijk ook telefonisch een afspraak maken met één van onze medewerkers. Bel dan direct en vrijblijvend met T. 0478 52 10 70

Aansprakelijkheid Vaststellen:

De letselschadeadvocaat zal onderzoek doen naar de manier waarop het ongeval heeft plaatsgevonden om de aansprakelijkheid vast te stellen. Dit omvat het voeren van gesprekken met u, het verzamelen van bewijsmateriaal dat in uw bezit is, het opvragen van getuigenverklaringen bij u en het analyseren van de omstandigheden rond het ontstaan van het letsel.

Onderhandelingen en Procedures:

Uw advocaat zal namens u onderhandelen met de verzekeraar of de wederpartij om een optimale1 schikking te bereiken. Als dit niet mogelijk is, zijn ze bereid om juridische stappen in de vorm van een procedure te ondernemen om uw belangen te beschermen. Let op: gewone letselschadebureau’s zijn hiertoe meestal niet in staat en hebben dus belang bij een (lage) schikking om zo een procedure te voorkomen.

Rust en Herstel:

Door een advocaat in te schakelen, kunt u zich richten op uw herstel en uw leven weer oppakken, wetende dat u professionele juridische vertegenwoordiging heeft.

Waarom een Letselschadeadvocaat Kiezen:

Een letselschadeadvocaat is een deskundige in deze complexe juridische kwesties. Ze kennen en begrijpen de wetten en regels (denk aan Arbo-regelingen) die van toepassing zijn op letselschadegevallen en weten hoe ze uw zaak het beste kunnen vertegenwoordigen. Ze zullen u begeleiden door elke stap van het proces en vechten voor uw recht op schadevergoeding.

In geval van een letselschadegeval is het van cruciaal belang om snel te handelen. Neem contact op met een deskundige letselschadeadvocaat om uw zaak te bespreken en te beginnen met het proces van aansprakelijk stellen. U verdient gerechtigheid en een eerlijke vergoeding voor uw pijn en lijden.

Bij Julicher & Meijer Advocaten begrijpen we de uitdagingen waarmee slachtoffers van letselschade worden geconfronteerd. Onze letselschadeadvocaten staat klaar om u te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op tel: 0478-52 10 70 voor een gratis consult en laat ons u bijstaan op uw reis naar herstel en schadevergoeding.